سئوی مقاله با Yoast Seo
در این آموزش قصد داریم، نحوهی سئوی مقاله را به طور مختصر توضیح دهیم، در این آموزش، از پلاگین یوست سئو (Yoast seo) که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت، برای ویرایش سئوی مقاله در وبلاگ سایت استفاده میکنیم.
برای ویرایش سئوی نوشته در وبلاگ سایت، وارد داشبورد وردپرسی خود شوید. در ادامه، به بخش نوشتهها رفته و بر روی مقاله مورد نظر خود کلیک کنید تا وارد داشبورد آن شوید.
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، دو آیکون در مقابل هر مقاله وجود دارد. هریک از این آیکون ها برای نشان دادن حالتهای سئو و خوانایی متن هستند (سمت راست نشان دهنده وضعیت سئو و سمت چپ نشانه خوانایی متن است.) که هر کدام ممکن است، سه رنگ قرمز (بدترین حالت)، نارنجی (حالت متوسط) و سبز (بهترین حالت) داشته باشد. (در مقاله ای که ما به آن میپردازیم، هر دو آیکون سئو و خوانایی متن قرمز است.)
در ادامه ما از پلاگین Yoast Seo برای سئو متن استفاده میکنیم. توصیه میکنم قبل از خواندن ادامه مقاله این پلاگین را بر روی ورد پرس خود نصب کنید. آموزش فعال سازی پلاگین Yoast Seo

هنگامی که نوشته را باز میکنیم، در پایین صفحه، بخشی با نام Yoast Seo وجود دارد. این بخش از تبهای مختلفی تشکیل گردیده. در قسمت اول میتوانید دو آیکون سئو و خوانایی متن خود را مشاهده کنید. با کلیک بر روی تب سئو، وارد سئوی متن خود میشوید. سپس با مطالعه ادامه مقاله میتوانید به ویرایش آن بپردازید:

الف. سئوی متن:
1. در بخش Yoast Seo، بر روی آنالیز سئو کلیک کنید.

2. این تب نقاط ضعف(مشکلات و بهبودها) و نقاط قوت(نتایج خوب) متن را نشان میدهد. در لینک مقاله با دیوی به چند مشکل سئو برخوردهایم که به رفع هر یک از آنها میپردازیم.

-
کلید واژه کانونی:
کلیدواژه کانونی یا کلمه کلیدی اصل (focus-keyword) یک کلمه پرجستجو و همچنین ارزشمند ترین کلمهای است که میخواهید پست یا صفحه خودتان را برای آن بهینهسازی کنید. یعنی وقتی کاربران آن کلمه یا عبارت را در اینترنت جستجو میکنند، شما را پیدا کنند. این نکته را به خاطر داشته باشید که کلمات کلیدواژه کانونی شامل کلمات داخل عنوان مقاله باشد.

-
توضیح متا:
ویژگی متا، حاوی لیستی از کلمات و عبارات کلیدی است که به صفحه خارجی مقاله (وبلاگ) شما مربوط میشود. این کلمات کلیدی صفحه شما را معنادارتر میکنند. نکته قابل توجه این است که توضیح متای شما تا جایی باشد که منوی سئوی مربوط به آن سبز باشد . بهتر است عنوان مقاله خود را در پایان متا، داخل پرانتز قرار دهید.

-
لینک داخلی:
برای حل این ارور باید از لینک های داخلی(یعنی لینک متن هایی که در سایت ما وجود دارد) استفاده کنید.
به طور مثال استفاده از لینک افزودن مقاله دیوی در این مقاله.
-
لینک خارجی:
برخلاف لینک داخلی باید از لینک هایی که خارج از وبسایت ما و مربوط به مقاله باشد استفاده کنید.
به طور مثال استفاده از لینک افزودن یوست سئو در این مقاله.
در پایان، همانطور که مشاهده میکنید با حل ارورها، آیکون مربوط به سئو به رنگ سبز میشود.

ب. خوانایی متن:
برای سئوی مقاله با Yoast Seo ،کار دیگری که باید انجام دهید ویرایش خوانایی متن است. همانطور که در قسمت قبل مشاهده کردید، تب خوانایی نیز شامل نقاط ضعف و قوت است که با حل مشکلات میتوانید رنگ آیکون خوانایی را تغییر دهید. (در صورت نارنجی بودن آیکون، یعنی خوانایی متن شما قابل تایید است و در صورت سبز بودن آن یعنی خوانایی متن خوب، خیلی خوب، عالی و خیلی عالی خواهد بود.)
نکته: در کنار هر ارور توضیحاتی کامل وجود دارد که با خواندن، سرچ کردن و انجام آن میتوانید ارور یا مشکل را رفع کنید که در ادامه به روش حل برخی ارور ها میپردازیم:

-
توزیع در متن :
با خواندن متن توضیحی مقابل ارور، متوجه میشویم که متن مقاله مان دارای هیچ ساختاری به عنوان heading نیست. پس باید به نوشته خود چند heading اضافه کنیم تا این مشکل حل شود.
نکته: بهتر است برای مقاله خود از heading3 و یا heading4 استفاده کنید.

-
جملات پیوسته:
اگر بیش از حد از جملات پیوسته استفاده کنید باعث ایجاد این ارور خواهد شد. پس برای رفع آن بهتر است از حروف ربط بین جملات خود بکاهید و جملات جداگانه ایجاد کنید.

-
جملات مجهول:
با زیاد شدن استفاده از جملات مجهول خوانایی با چنین مشکلی روبهرو میشود که بر حل چنین مشکلی باید چند جمله از جملات مجهول خود را از آن حالت خارج کنید تا به درصدی که در ارور گفته شده برسد.

در آخر ، همانطور که مشاهده میکنید با حل ارورها، آیکون مربوط به خوانایی متن به رنگ سبز میشود.
